Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, MUROLS

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN

La panada

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Pierre MARTY, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de peras o de pomas

Joseph DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Reunion LA BASTIDE D'AUBRAC, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Alice GRANIER, MOYRAZÈS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Paulette LANDEZ, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTIERS

Los tripons

Théodora COSTES, RIEUPEYROUX

BOVINS
CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Thérèse HUGONET, CURIÈRES, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa

Marthe FAILLES, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Hélène ICHANSON, LÉDERGUES, ST-JUST-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

Gabrielle GAUTHIER, CAMJAC

CUISINE
FOUR - PAIN
OISEAUX

Los pijons al ris

Adrien SOULIÉ, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
FOUR - PAIN

Las michas de peras

Joseph et Julie DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons

Georges et Françoise MAUREL, LA FOUILLADE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

La còca e la pompa a l'òli

REY MARTHE ET MOISSET YVONNE, MANHAC

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e las castanhas secas

Lucie ALCOUFFE, COLOMBIÈS