Thèmes : CUISINE

BOVINS
CUISINE

La patlassa

Marie PLANARD, Mur-de-Barrez, St-Hippolyte

CUISINE
PORCINS

Lo pòrc dins l'òli

Adrien MESTRE, Thérondels

CUISINE
FRUITS

Les auriòus

Joseph BASTIDE, Brommat, Taussac

CUISINE
FRUITS

La cònca de la confitura

Marie SÉBASTIEN, Brommat, Mur-de-Barrez

CUISINE

La trufada

FARNIER MARGUERITE ET LAROUSSE MARCELLE, Mur-de-Barrez

CUISINE
MARIAGE
MÉTIERS

Anar far les repais de las nòças

Lucette PONCET, Lacroix-Barrez, Murols

CUISINE
ENFANCE (JEUX)

Mameta ai tarent !

Maurice ARVIEU, Montlaur

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Marcelle LE LIGNÉ, Lacalm

CUISINE
FOUR - PAIN

La farç

Adrienne JUGIEU, Lacalm, St-Geniez-d'Olt

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta de pomas

Pierre GRIFFOUL, Cantoin

CUISINE

Les repaisses

Pierre MOULIAC, Ste-Geneviève-sur-Argence

CUISINE

Les pascajons

Justin et Denise GIZARD, Ste-Geneviève-sur-Argence, Thérondels

AUBERGE
CUISINE

Faldetas e petitas

Ginette VALÉRY, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastís de prunas e las raujòlas

BERNARD LUCIENNE ET SABRIER EMILIENNE, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

CAVALIER MARTHE ET FOURNIER EMILENNE (MARIE-LOUISE), Condom-d'Aubrac, St-Chély-d'Aubrac

AUBERGE
CUISINE

Las petitas

Yvette RICARD, Prades-d'Aubrac

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas

Jeanine BESSODES, Gaillac-d'Aveyron

CUISINE

Lo farç, lo pontin

Augustine PRAT, Graissac, St-Amans-des-Cots

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas

Juliette et Albert TEULIER, Castanet, Rieupeyroux

CUISINE
MOULIN

L'estòfin

Germaine COYNES, Hubert BOUYSSIÈRE, Nicole BRUEL, Yvette RIGAL, Najac, Sanvensa

CHASSE
CUISINE

Lo civet

Henri CARRIÈRE, Cassuéjouls, Huparlac