Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelaira

Reunion communale THéRONDELS, Thérondels

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

L'aumeleta de Pasquetas

Reunion communale MUR DE BARREZ, Mur-de-Barrez

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa e lo picaucèl

Andrée LEYBROS, Lacroix-Barrez

CUISINE

La sopa

Antoinette GÉRAUD, Mur-de-Barrez, Thérondels

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Les borriòus

Marie-Thérèse MESTRE, Thérondels

CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, Alpuech, Curières

CUISINE

Les repaisses

Jean PÉGORIER , Alpuech, Curières

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais del diminge

Valérie CHASSANG, Alpuech

CUISINE

Las pascadas

Maria (Marie) ANDRIEU, La Terrisse

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Les còls farcits

Valérie CHASSANG, Alpuech

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

René PÉGORIER, Condom-d'Aubrac

CUISINE

Lo caul farcit

Josette POUJOULY, St-Chély-d'Aubrac

AUBERGE
CUISINE

Las petitas

Yvette RICARD, Prades-d'Aubrac

CUISINE
OVINS

La recuòcha

Claude BOYER, Martrin

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Cercar la trufa

Henri GASC, Ambeyrac, Villefranche-de-Rouergue

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa a Bonaubèrg

QUINTARD JOSETTE, MATHAT RAYMONDE, VALAT MARCEL, MATHAT JOSEPH, Castelnau-de-Mandailles, St-Côme-d'Olt

CHASSE
CUISINE

La lèbre a l'aste

Arlette et Gilbert GRIMAL, Villefranche-de-Panat

CUISINE
FAMILLE

Lo dinnar de Martin

Marius CADILHAC, Olemps, Rieupeyroux

CUISINE
PORCINS

L'astet

RIGAL MARIA ET BEDEL AURéLIE, Najac, St-André-de-Najac

CHASSE
CUISINE

Lo civet

Marthe PICHON, Laguiole

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de peras o de pomas

Joseph DIJOLS, Laguiole

BOVINS
CUISINE

La cuècha

André VALADIER, La Terrisse, Laguiole

CUISINE
PORCINS

Lo bodin, lo sang

André CHARDAIRE, Curières, Laguiole