Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale TAUSSAC, TAUSSAC

CUISINE
PÊCHE

Las trochas al lard

Germaine VIERS, BROMMAT

CUISINE
MARIAGE
MÉTIERS

Anar far les repais de las nòças

Lucette PONCET, LACROIX-BARREZ, MUROLS

CUISINE
PÊCHE

Pescas e peisses

CHASSEFEYRE PIERRE ET BOYER CASIMIR, CANTOIN, RODEZ, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Les repaisses

Pierre MOULIAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Lo farç

Suzanne PICOU, ALPUECH, LA TERRISSE

CUISINE

Les pascajons

Justin et Denise GIZARD, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE, THÉRONDELS

AUBERGE
CUISINE

Las ièlas e las petitas

Louis VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC, RODEZ, ST-CÔME-D'OLT

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
CUISINE
OVINS

Recuècha e flausonas

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN, RIEUPEYROUX

AUBERGE
CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

La persilhada de la fièira

Georges MAUREL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE
CÉRÉALES
EQUIDÉS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
...

Las bòrias

Lucien RICARD, LESCURE-JAOUL, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Las tartas

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

CUISINE
PORCINS

Lo salador

Famille SAUREL-MARTY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Berthe MAZARS, TAURIAC-DE-NAUCELLE, TAYRAC

CUISINE
NAISSANCE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Las batejalhas, la sopa de pola

Gabriel COUDERC, TAYRAC

BOVINS
CUISINE
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Amédée VAYSSE, CASSAGNES-BÉGONHÈS, CENTRÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE