Thèmes : CUISINE

CUISINE

Lo picaucèl

FARNIER MARGUERITE ET LAROUSSE MARCELLE, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
FAMILLE
CHASSE
CUISINE

La ploma

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais del diminge

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

Las pascadas

Marguerite BONNET, VITRAC-EN-VIADÈNE

CUISINE

La sopa

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE

Lo lach de pola

Maria PLAGNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo confidor de Nadal

Reunion communale VERRIÈRES, VERRIÈRES

AUBERGE
CUISINE

Confidor e trenèls

Reunion communale VERRIÈRES, VERRIÈRES

AUBERGE
CHASSE
CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Las lèbres a l'aste o en civet

Paul SÉGURET, MILLAU, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

Lo glaçat

Lucie ROQUES, CURAN, MONTJAUX

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aiga de nose

René PORTES, VIALA-DU-TARN

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

La pola farcida de Pascas

Reunion communale TAYRAC, TAYRAC

AUBERGE
CUISINE

Lo sadol de grautons

Henriette MAZARS, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS
FOUR - PAIN

Los mossarons

Lucien et Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissats

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Lo lard

René et Madeleine MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

CUISINE

Las plantas sauvatjas

André GUILHEM, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Reunion communale MOYRAZÈS, MOYRAZÈS

AUBERGE
CUISINE

L'aubèrja

Raymond FAGEGALTIER, COLOMBIÈS, MAYRAN, RIGNAC