Thèmes : CUISINE

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

Emile (Milon) SOULENQ, Brommat, Mur-de-Barrez

CUISINE

La pola farcida

Simone CAZARD, Murols

CUISINE

La sopa

Marguerite BONNET, Vitrac-en-Viadène

CHASSE
CUISINE

Civet e rostit

Léonce NIEL, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
FENAISON

La tisana de fuèlha de fraisse

Marguerite CENRAUD, Condom-d'Aubrac, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
VIGNE

Lo vinagre

Jean CARABASSE, Condom-d'Aubrac

CUISINE

Lo lach del ser

Paulette FOURNIER, Condom-d'Aubrac

CUISINE

Lo lach del ser

Yvette GARDES, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
DOMESTICITÉ

La sopa

Juliette CHARDAIRE, Condom-d'Aubrac

AUBERGE
CUISINE
HISTOIRE
CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo confidor de Nadal

Reunion communale VERRIèRES, Verrières

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, Viala-du-Tarn

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de feina

Reunion SAINT-ROME DE TARN, Castelnau Pégayrols, Millau, Montjaux, St-Beauzély, St-Rome-de-Tarn, St-Victor-et-Melvieu, Viala-du-Tarn, Vézins-de-Lévézou

CUISINE
DEUIL
MÉTÉO
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale CRESPIN, Crespin

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Carnaval e la fèsta del pòrc

Eliette FOURNIER, La Salvetat-Peyralès

CUISINE
ENFANCE (JEUX)
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Madama la Negreta…

ECOLIER, La Capelle-Bleys

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS
MÉTIERS

Lo chaudelaire

Berthe PENDARIÈS, La Salvetat-Peyralès, Tauriac-de-Naucelle

BATTAGES
CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pastissariás

Alémir et Emilienne BLANC, Bor-et-Bar, Lescure-Jaoul

CUISINE
FOUR - PAIN

Las tartas

Maurice SAUREL, Lescure-Jaoul

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissòts

RIEUNAUD FLORENCE ET RENéE ICARD, La Salvetat-Peyralès