Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Simone CAZARD, Murols

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, Murols

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

La serventa de la chiminèia

Marie SÉBASTIEN, Brommat, Mur-de-Barrez

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

Emile (Milon) SOULENQ, Brommat, Mur-de-Barrez

CUISINE
MÉTIERS
SANTÉ

Las ginçanas

Marius BORDES, Graissac, Ste-Geneviève-sur-Argence

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Marcelle LE LIGNÉ, Lacalm

CUISINE
PÊCHE

Pescas e peisses

CHASSEFEYRE PIERRE ET BOYER CASIMIR, Cantoin, Rodez, Ste-Geneviève-sur-Argence

CUISINE
PÊCHE

Las trochas a la padena

Auguste ALEXANDRE, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Jean-Louis VAYSSADE, Castelnau-de-Mandailles, Condom-d'Aubrac

CUISINE

Las petitas

Philippe MIQUEL , St-Chély-d'Aubrac

CUISINE

La fogassa

Lucien ANGLADE, Montpeyroux

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

La pintada a l'aste

Etienne PALOC, La Cavalerie

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas, las ranes

Jean MIQUEL, Laguiole

CUISINE

Les repaisses

Auguste LAUSSIER, Laguiole

CUISINE

Las pascadas per l'endejunh

Denise CESTRIÈRES, Curières

CUISINE

La sopa

Joseph CONDON, Laguiole

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Marius et Denise BRASSAC, Campouriez

CUISINE
PORCINS

Las petitas de pòrc

Lætitia RUIZ, Campouriez

CUISINE
FRUITS

La bresigada

Marcelle TÉNÉGAL, Lacroix-Barrez, Montézic

CUISINE
FRUITS

L'aiga de nose

Lucienne CARMARANS, Campouriez

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Lo potin

Louis CARMARANS, Campouriez