Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale MUR DE BARREZ, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Juliette AMILHAU, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
PORCINS

Lo carnau

Juliette AMILHAU, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE

La tarta d'encalat

Marie-Rose MIQUEL, THÉRONDELS

CHASSE
CUISINE

La lèbre dins la matrièira

Henri ANDRIEU, LA TERRISSE

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

La sopa

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

Lo farç

Elise MINISCLOU, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Lo caul farcit

Augusta CARABASSE, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Lo caul farcit

Marthe CAVALIER, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN
MOULIN

Lo farç de blat negre

Louis et Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Las petitas

Marie et Lucie PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
CÉRÉALES

Lo blat negre

Henri MOLINIER, PRADES-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Gaston BANCAREL, MONTJAUX

AUBERGE
CUISINE
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo presic en patoès

Jean ROUSSILLE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Las fièiras del Pont de Ciron

Paul FOULQUIER, CASTELMARY, CRESPIN

BATTAGES
CUISINE

La solenca

Lucette BOUSQUIÉ, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

La salsissa

Reunion communale LA SALVETAT-PEYRALÈS, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

Lo lard

René et Madeleine MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL