Thèmes : CUISINE

CHASSE
CUISINE

Las lèbres

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE

Las castanhas e las trufes per sopar

Léon et Juliette DELPUECH, TAUSSAC

CUISINE
MARIAGE
MÉTIERS

Lo repais de nòça

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre

Reunion communale CANTOIN, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIèVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

La trufada, lo retortilhat

Emile LAPORTE, GRAISSAC

CUISINE

Les repaisses

Maurice BOSC, ENGUIALèS-LE FEL, VITRAC-EN-VIADèNE

CUISINE

Les repaisses

Jean PÉGORIER , ALPUECH, CURIèRES

CUISINE

Las pascadas

Marguerite BONNET, VITRAC-EN-VIADèNE

CUISINE
FOUR - PAIN

La flausona

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
SANTÉ

La ginçana

Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
CUISINE
PORCINS

Los grautons

Marie-Louise FOURNIER, ST-BEAUZéLY

CUISINE
PORCINS

L'ase farcit

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PéGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZéLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VéZINS-DE-LéVéZOU

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS

L'aiga de nose

Georges LACOURT, MONTJAUX

CUISINE

Giròla, Sent-Miquèla...

André CAPELLE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Mossarons, rosats, trompetas dels mòrts...

Robert ROUQUET, MILLAU, MONTJAUX

CUISINE

Los reponchons

Robert WILLAUME, ST-AFFRIQUE, ST-GENIEZ-D'OLT, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PÊCHE

La pesca

Reunion communale LESCURE-JAOUL, LESCURE-JAOUL

BATTAGES
CUISINE

La solenca

Léona CROS, CRESPIN

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS
FOUR - PAIN

Los mossarons

Lucien et Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

La vessiga

Reunion communale LA SALVETAT-PEYRALèS, LA SALVETAT-PEYRALèS

CUISINE
PORCINS

L'aston, l'espatla e los fetjats

Reunion communale LA SALVETAT-PEYRALèS, LA SALVETAT-PEYRALèS