Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, Murols

BOVINS
CUISINE

La patlassa

Marie PLANARD, Mur-de-Barrez, St-Hippolyte

CUISINE

La trufada

FARNIER MARGUERITE ET LAROUSSE MARCELLE, Mur-de-Barrez

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Denise GIZARD, Ste-Geneviève-sur-Argence

CUISINE

N'i a que aiman les pescajons

Antonin CHAMPAGNAC, Ste-Geneviève-sur-Argence

CUISINE

Les pascajons

Justin et Denise GIZARD, Ste-Geneviève-sur-Argence, Thérondels

CUISINE
SANTÉ

La ginçana

Maria CHAMPEAUX, Prades-d'Aubrac

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Manjar lo piòt

Louis MIGAYROUX, St-Beauzély

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, Castelnau Pégayrols

CUISINE
OVINS

La flausona

Paul QUERBES, St-Affrique, St-Beauzély

CUISINE
OVINS

Lo lapet

Lucette FABRE, Viala-du-Tarn

CUISINE
MÉTIERS
PORCINS

Lo sangnaire de pòrcs

Raymond MASSOL, Montjaux

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Florence RIEUNAUD, La Salvetat-Peyralès

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Georges GINESTEL, La Salvetat-Peyralès

CUISINE
NAISSANCE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Las batejalhas, la sopa de pola

Gabriel COUDERC, Tayrac

CUISINE

Fogassa, andessa...

Georgette et Roger BORIES, Mayran

CUISINE
FRUITS
PORCINS

Castanhals, castanhas e castanhons

BOU CHRISTIAN ET HENRI, CALMÈS FERNAND, SAYSSET PAULIN, Alrance, Ayssènes

CHASSE
CUISINE

Lo civet

Louis MONTEIL, Curières, Rodez

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas, las ranes

Jean MIQUEL, Laguiole

CUISINE
FOUR - PAIN

Las michas de peras

Joseph et Julie DIJOLS, Laguiole