Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale TAUSSAC, Taussac

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Marie SÉBASTIEN, Brommat, Mur-de-Barrez

CUISINE
PORCINS

Salar lo pòrc

Pierre DONORE, Murols

CUISINE

La trufada e l'aligòt

Germaine VIERS, Brommat

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

Emile (Milon) SOULENQ, Brommat, Mur-de-Barrez

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
CUISINE
ENFANCE (JEUX)
MÉTÉO

Se plòu farem un flaun…

Alice LASFARGUES, Peyrusse-le-Roc

CHASSE
CUISINE

La ploma

Gustave GINISTY, Alpuech

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, Cantoin

CUISINE
FOUR - PAIN

Les tripons de feda

Jean SÉGUIS, Cantoin

CUISINE

L'ase farcit

Henriette MOULIAC, Cantoin, Ste-Geneviève-sur-Argence

AUBERGE
CUISINE

Lo bolhit

Berthe AMPOULIER, Condom-d'Aubrac, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE

Lo lach del ser

Auguste et Lucienne ALEXANDRE, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
DOMESTICITÉ

La sopa

Juliette CHARDAIRE, Condom-d'Aubrac

CUISINE

La pastissariá al fuòc

Jean MINISCLOU, Condom-d'Aubrac

CUISINE
MAISON

Las escudèlas e la tassa d'argent

Emilie BONAL, St-Chély-d'Aubrac

CUISINE
MARIAGE

La pèça montada

Geneviève CARRIÉ, Condom-d'Aubrac, Curières

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los chaudèls de Rampalms

BONNEVIALE SUZANNE ET GALZIN EMILIENNE, Viala-du-Tarn

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Manjar lo piòt

Jean SALGUES, Viala-du-Tarn

CUISINE

Las trufas a la padena

Lucienne BALDET, Viala-du-Tarn