Thèmes : CUISINE

CUISINE
PORCINS

Lo sac d'òsses

Julia SIOZADE, BROMMAT, TAUSSAC

CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIèRES

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Les repaisses

Pierre MOULIAC, STE-GENEVIèVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC

CUISINE

Las pascadas

Marguerite BONNET, VITRAC-EN-VIADèNE

BOVINS
CUISINE
PÊCHE

Las trochas dins los masucs

Léonce NIEL, ST-CHéLY-D'AUBRAC

CEREALES
CUISINE

Lo blat negre

Henri MOLINIER, PRADES-D'AUBRAC

CHASSE
CUISINE

Los lapins a l'aste

Léon CARRIÈRE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Gaston BANCAREL, MONTJAUX

BOVINS
CUISINE

Los cabecons al fuòc

Gilbert BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALèS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose e la crocanda

THOMAS AIMé, THOMAS LéA, LAUMOND MICHEL, THOMAS MARIE-ROSE, LA SALVETAT-PEYRALèS, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZèS, NAUCELLE

CUISINE

Las aurelhetas

Marcelle FILHOL, CABANèS