Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

Jeanne DAGNEAU, CASSUÉJOULS, LA TERRISSE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Aimé LIMAGNE, LAGUIOLE

BOVINS
CHASSE
CUISINE
PÊCHE

Las lèbres

Aimé LIMAGNE, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Jean-Louis et Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Lo rodet del pòrc

Lucienne FALGUIER, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo pichòt-salat

Maria VEYRE, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE

Les repaisses

Marthe PICHON, LAGUIOLE

CUISINE

Lo caul farcit

Marthe PICHON, LAGUIOLE

AUBERGE
CUISINE

La cuècha d'Angèla Bras

Angèle BRAS, LAGUIOLE, RODELLE

CUISINE

Lo pascajonièr

Reunion communale CASSUÉJOULS, CASSUÉJOULS

CUISINE

Pascadas e pascajons

Joseph et Renée CONDON, LAGUIOLE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo piòt de Nadau

Reunion communale CAMPOURIEZ, CAMPOURIEZ

CHASSE
CUISINE

La lèbre en civet

Marie DELBOUIS, LE NAYRAC, MONTÉZIC

CUISINE
FOUR - PAIN

Ris, caul farcit…

Jean et Denise TEYSSÈDRE, FLORENTIN-LA CAPELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

De peras dins de pasta del pan

Raymond BESOMBES, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo caul farcit

Denise BRASSAC, CAMPOURIEZ

CUISINE

Lo pascajonièr

Reunion communale SAINT-AMANS DES COTS, ST-AMANS-DES-COTS

CUISINE
DOMESTICITÉ
FRUITS

La tisana de noguièr

Baptiste PLANARD, MUR-DE-BARREZ, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa

Marthe FAILLES, THÉRONDELS

CUISINE
FRUITS

Les auriòus

Joseph BASTIDE, BROMMAT, TAUSSAC

CUISINE

Lo confidor de la sopa

Joseph BASTIDE, BROMMAT, TAUSSAC

CUISINE
ENFANCE (JEUX)

Mameta ai tarent !

Maurice ARVIEU, MONTLAUR

CUISINE

Les pascajons

Justin et Denise GIZARD, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE, THÉRONDELS