Thèmes : CUISINE

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale LACROIX-BARREZ, LACROIX-BARREZ

CUISINE
PORCINS

Les cambajons

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
CHASSE
CUISINE

La lèbre dins la matrièira

Henri ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE
PÊCHE

Las vernhòuas

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

Lo picaucèl

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Lucienne BERNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

Lo lach del ser

Yvette GARDES, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

La sopa

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

Lo picaucèl

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissòts

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE
FRUITS
VIGNE

Lo rasinat

Paul SOULIÉ, VIALA-DU-TARN

CUISINE

La sopa

Armand  HÉRAUD, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Mossarons, rosats, trompetas dels mòrts...

Robert ROUQUET, MILLAU, MONTJAUX

CUISINE

Los reponchons

Agnès MASSOL, MONTJAUX

BATTAGES
CUISINE

La solenca

Léona CROS, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La cremada, la flambada

Reunion communale CASTELMARY, CASTELMARY

CUISINE
PORCINS

La salsissa fòla

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Françoise MAUREL, LA FOUILLADE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Georges GINESTEL, LA SALVETAT-PEYRALÈS