Thèmes : CUISINE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

BOVINS
CHASSE
CUISINE
PÊCHE

Las lèbres

Aimé LIMAGNE, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE

Lo trissador de la sal

Louis RAYNAL, LAGUIOLE

CUISINE

La licor de ginçana

Joseph DELPAU, LAGUIOLE

CUISINE

Les pascajons

François ROCARIE, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Les uòus de Pasquetas

Reunion communale SAINT-AMANS DES COTS, ST-AMANS-DES-COTS

CAPRINS
CUISINE

Les cabrits

André et Rosine LAVAYSSIÈRE, MONTÉZIC

CUISINE
PORCINS

La saussissa dels cosins

Alice et Yvonne CALVET, ST-AMANS-DES-COTS

CUISINE
PORCINS

Lo graisson

Marie DELBOUIS, LE NAYRAC, MONTÉZIC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FRUITS

Lo pastís de poma

Alice SOUTOUL, MONTÉZIC, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale TAUSSAC, TAUSSAC

CUISINE
DEUIL
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale MUROLS, MUROLS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Julia SIOZADE, BROMMAT, TAUSSAC

BOVINS
CUISINE

La patlassa

Marie PLANARD, MUR-DE-BARREZ, ST-HIPPOLYTE

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Juliette AMILHAU, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
PORCINS

Sauar lo pòrc

Léon et Juliette DELPUECH, TAUSSAC

CUISINE
MÉTIERS
SANTÉ

Las ginçanas

Léa SAULIÈRE, LACALM

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Marcelle LE LIGNÉ, LACALM

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta de pomas

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

AUBERGE
CUISINE

Faldetas e petitas

Ginette VALÉRY, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BATI
CUISINE
MAISON

Lo potatgièr

Roland NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC