Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa de Rampalms

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La pascada e la fogassa

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Las tartas

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Marie MOUYSSET, CASTELMARY

CUISINE
PORCINS

Las bolas

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE

La sopa

Lucette BOUSQUIÉ, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
NAISSANCE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Portar la pola per una naissença

Eliette FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La carèma

Lucie ALCOUFFE, René ALCOUFFE, COLOMBIÈS

CHASSE
CUISINE

La caça als aucelons

Edmond GOMBERT, BARAQUEVILLE, CAMBOULAZET

AUTRES CULTURES
CUISINE

L'òli de còlza

Dorothée SALESSES, LA CAPELLE-BLEYS, PRADINAS

CUISINE
PORCINS

Far carnaval, levar l'èga

Elie FALIÈRE, GRAMOND

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e las castanhas secas

Lucie ALCOUFFE, COLOMBIÈS

CUISINE
FRUITS

Las greladas

Maison de retraite SAUVETERRE, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE, CABANÈS, CASTELMARY, CLAIRVAUX-D'AVEYRON, GRAMOND, LA SALVETAT-PEYRALÈS, MANHAC, NAJAC, PRADINAS, QUINS

CUISINE

La tripada d'uòus

Marie-Louise AZAM, PRADINAS

CUISINE

Lo pastís de carn

Laure VABRE, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE

L'estòfinada

Georgette MANELPHE, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
POMMES DE TERRE

Los patanons dins la brasa

Georges FERRAND, COLOMBIÈS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Carnaval

Charles BESSET, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

(Marie-)Thérèse MAZARS, VABRE-TIZAC

CUISINE
MAÏS

Lo milhàs

Julien et Lydie TRANIER, LA FOUILLADE, LESCURE-JAOUL, VABRE-TIZAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Adrienne FALIPOU, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FAMILLE
PORCINS

Far grautons

Rachel CABRIT, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FRUITS

Lo codomiac

Gabriel GAFFARD, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FRUITS

Lo perat

Marie-Odile BOU, ANGLARS-SAINT-FÉLIX, PRÉVINQUIÈRES