Thèmes : CUISINE

CHASSE
CUISINE

Aprestar la lèbre

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Jean-Baptiste CONDON, LACALM

CUISINE
FOUR - PAIN

Un chaudèl, un farç…

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La flausona

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Josette POUJOULY, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

L'ai(g)a de ginçana

Berthe AMPOULIER, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Reunion communale TAYRAC, RIEUPEYROUX, TAYRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Marie-Louise MAGNE, CRESPIN, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
PORCINS

Los grautons

René et Madeleine MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissats

André DELMAS, TAYRAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Marcelle FILHOL, CABANÈS

BOVINS
CUISINE
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Amédée VAYSSE, CASSAGNES-BÉGONHÈS, CENTRÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan, los chaudèls e lo farç

Marcelle FILHOL, CABANÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas

Lucie-Maria SAVY, NAUCELLE, MOYRAZÈS

CUISINE
POMMES DE TERRE
PORCINS

Los grautons dins los budèls

Michel, Maria et Jean MOYSSET, GRAMOND

CUISINE
PORCINS

Lo bacon

Marcel et Hélène CAYLA, CAMBOULAZET, GRAMOND, NAUCELLE

CUISINE
FRUITS

Los auriòls

Marthe ARTUS, CAMBOULAZET, RODEZ

CUISINE

Los mossarons

Gérard GARRIC, COLOMBIÈS

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Las còcas-quichas

POUGET MARIA ET MOUYSSET MARIA, BOUSSAC