Thèmes : CUISINE

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Antoinette GÉRAUD, MUR-DE-BARREZ, THÉRONDELS

CUISINE
MÉTIERS
SANTÉ

Les ginçanaires

Clément MONTEIL, ALPUECH, GRAISSAC, LACALM

CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Rebulhida e pascadas

Marguerite BONNET, VITRAC-EN-VIADÈNE

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE

La faldeta

Philippe MIQUEL , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa e la tocada de guinas

MONTROGNON MARIA, MAURY LÉA, CASTELNAU PÉGAYROLS, VERRIÈRES

AUBERGE
CUISINE

Confidor e trenèls

Reunion communale VERRIÈRES, VERRIÈRES

BOVINS
CUISINE

La rebarba de vaca

Louise BONATERRE, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aiga de nose

FABRE ANDRÉ ET SALGUES JEAN, VIALA-DU-TARN

CUISINE
MOULIN

L'òli de còlza

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

BATTAGES
CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pastissariás

Alémir et Emilienne BLANC, BOR-ET-BAR, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Lo carnièr

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
PORCINS

La platèla farcida

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
NAISSANCE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Portar la pola per una naissença

Eliette FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Lo trespès

Pierre SUDRES, QUINS

BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

Jeanne VABRE, CASTANET