Thèmes : CUISINE

CUISINE
PORCINS

Lo sac d'òsses

Julia SIOZADE, BROMMAT, TAUSSAC

CUISINE
PÊCHE

Las vernhòuas

Valérie CHASSANG, ALPUECH

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Marius BORDES, GRAISSAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

La sopa

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

Zélie VALADIER, HUPARLAC, LA TERRISSE

CUISINE

Las ensaladas

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC

CUISINE

Las pascadas

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE

Lo lach del ser

Paulette FOURNIER, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Los repaisses

Juliette CHARDAIRE, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Manjar lo piòt

Jean SALGUES, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Far masèl

Paul SOULIÉ, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Jean SALGUES, VIALA-DU-TARN

CUISINE

Caramilhs, mossarons, rosats...

Gaston COURNUT, MONTJAUX, SÉVÉRAC-LE-CHÂTEAU

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

La persilhada de vedèl

Reunion communale CASTELMARY, CASTELMARY

CUISINE
PÊCHE

La pesca

Reunion communale LESCURE-JAOUL, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FRUITS

L'òli de nose per l'estòfinada

Renée ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

AUBERGE
CUISINE

Los tripons Savy

Hélène SAVY, CALMONT, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Reunion communale CAMBOULAZET, CAMBOULAZET, RIEUPEYROUX

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Louis RIVIÈRE, CABANÈS, PRADINAS

AUBERGE
CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

L'aubèrja de La Barraca

Paul ENJALBERT, BARAQUEVILLE, MANHAC, RODEZ

CHASSE
CUISINE

La lèbre en civet

Léa RUDELLE, BOUSSAC, GRAMOND

BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

Julia HIGOUNENC, CASTANET