Thèmes : PORCINS

CUISINE
PORCINS

Los pòrcs grasses

Lucien CAYROUSE, CLAIRVAUX-D'AVEYRON

PORCINS

Las pergadas

Albert et Alexandre VIDAL, SOULAGES-BONNEVAL

PORCINS

Tuar lo pòrc

Hubert BOUYSSIÈRE, NAJAC

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Joseph CONDON, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Joseph et Renée CONDON, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Metre a la sal

Auguste LAUSSIER, LAGUIOLE

PORCINS

Lo biure dels pòrcs

Adrien LAPARRA, MONTPEYROUX, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
PORCINS

Sauar lo pòrc

Léon et Juliette DELPUECH, TAUSSAC

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
EQUIDÉS
FOIRES - MARCHÉS
PORCINS

Las fièiras de Sant-Jurvèva

Pierre MOULIAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
PORCINS

La gaspa del masuc

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

PORCINS

Lo sang

VALADIER ZÉLIE ET ANDRÉ ET GINISTY AURÉLIE, HUPARLAC, LA TERRISSE

BOVINS
PORCINS

Vistalhar l'estable lo jorn del masèl

VALADIER ZÉLIE ET ANDRÉ ET GINISTY AURÉLIE, HUPARLAC, LA TERRISSE

PORCINS

La graissa e la petarèla

Léon BORS, CANTOIN

PORCINS

Los fricandèus

Lucienne BERNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

ECOLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo present

Albert et Jean PETIT, AURELLE-VERLAC

CUISINE
PORCINS

L'ase farcit

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

BOVINS
CÉRÉALES
EXPLOITATIONS AGRICOLES
PORCINS

Lo revengut de la bòria

Gervais FRAYSSINET, TAYRAC

CUISINE
PORCINS

Lo salador

Jean-Louis RICARD, CRESPIN

FRUITS
PORCINS

Las menas de castanhas

Aimé IZARD, LESCURE-JAOUL, LUNAC

FRUITS
PORCINS

Lo pelonièr

Sylvain BAUGUIL, CRESPIN

FRUITS
PORCINS

Los secadors

Charles GRANIER, CASTELMARY

BATI
FOIRES - MARCHÉS
PORCINS

Los pòrcs

Paul PUECH, QUINS, RODEZ