Thèmes : PORCINS

CUISINE
PORCINS

Sauar lo pòrc

Léon et Juliette DELPUECH, TAUSSAC

CUISINE
PORCINS

L'aiga-sal, la salmoira

Lucien et Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
ENFANCE
EQUIDÉS
...

Camin de vida # Aissènas

René VIGUIER, AYSSÈNES, CONNAC, LESTRADE-ET-THOUELS, RÉQUISTA, VALADY, VILLEFRANCHE-DE-PANAT

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Albert et Alexandre VIDAL, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre

Louis et Lucienne CARMARANS, CAMPOURIEZ

CUISINE
PORCINS

La saumoira

Denise BRASSAC, CAMPOURIEZ

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
MOULIN
PORCINS

Lo secador e los auriòls

Marie BÉTEILLE, QUINS

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Adrien SOULIÉ, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
PORCINS

Levar l'èga

Hélène CAYLA, CAMBOULAZET, NAUCELLE

CUISINE
FAMILLE
PORCINS

Far grautons

Elie et Paulette LAGARRIGUE, ST-SALVADOU

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Joseph CONDON, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Metre a la sal

Joseph DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

La graissa doça

Marinette COTTIER, ALPUECH, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Juliette AMILHAU, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
PORCINS

Salar lo pòrc

Pierre DONORE, MUROLS

CUISINE
PORCINS

Lo bacon

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Lo pastet de fitge

André CRESTEIL, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS

Las cambas de pòrc

Denise BRASSAC, CAMPOURIEZ