Thèmes : PORCINS

PORCINS

Las iòuas

VALADIER ZÉLIE ET ANDRÉ ET GINISTY AURÉLIE, HUPARLAC, LA TERRISSE

PORCINS

Lo jorn que tuàvem lo pòrc

Justin CONQUET, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

PORCINS

La salsissa de la corada e las ièlas

BERNARD LUCIENNE ET SABRIER EMILIENNE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

FOIRES - MARCHÉS
PORCINS

Sangnar lo pòrc

Gaston BANCAREL, MONTJAUX, RODEZ

CUISINE
PORCINS

Lo bodin

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

La salmoira

André (Henri) et Marie-Jeanne MALAVAL, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Lo sang

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Lo saïn

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

FRUITS
PORCINS

Las menas de castanhas

André PAILLOUX, CASTANET

DOMESTICITÉ
FENAISON
PORCINS

La segaira

Georges BARBANCE, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
FAMILLE
PORCINS

Far grautons

Elie et Paulette LAGARRIGUE, ST-SALVADOU

CUISINE
FAMILLE
PORCINS

Far grautons

Denise ALET, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
PORCINS

Lo barbòt sul bacon

André CHARDAIRE, CURIÈRES, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Lo pastet de fitge

André CRESTEIL, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS

Las petitas de pòrc

Marie-Henriette CROS, LAGUIOLE

CUISINE
PORCINS

Lo cambajon

Albert et Alexandre VIDAL, SOULAGES-BONNEVAL

LOUPS
MÉTIERS
PORCINS

Lo maselièr

Roger ALDEBERT, MONTPEYROUX, ST-CÔME-D'OLT

PORCINS

Brutlar lo pòrc

Louis CARMARANS, CAMPOURIEZ

CUISINE
PORCINS

La sangueta

Jean CONQUET, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Marius et Denise BRASSAC, CAMPOURIEZ

CUISINE
PORCINS

Lo pastre

Paul TARRAL, MONTÉZIC

PORCINS

Les cambajons

Denise GIZARD, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

PORCINS

Lo pòrc de Victorina

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC