Thèmes : CUISINE

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON
MOISSONS
PORCINS

Los grautons, lo present

Florence RIEUNAUD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

André MAZARS, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Gaston MARUÉJOULS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de peras o de pomas

Joseph DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTIERS

Las tripas

Denis et Marthe LATREILLE, HUPARLAC, ST-AMANS-DES-COTS

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Reunion LA BASTIDE D'AUBRAC, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Ris, pastisses, fogassas, raujòlas…

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Reunion PRADINAS, PRADINAS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa a l'òli

Berthe COSTES, COMPOLIBAT, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudelons

Jacqueline ALAUX, MORLHON-LE-HAUT, VABRE-TIZAC

AUBERGE
BATI
CHASSE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
DOMESTICITÉ
...

Camin de vida # Camjac

Gaston BOUSQUET , CABANÈS, CAMJAC, GRAMOND, NAUCELLE, RÉQUISTA, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CHASSE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
DOMESTICITÉ
EAU - LESSIVE
ECOLE
...

Camin de vida # Camjac

Paul BONNEFOUS , CAMJAC, CAPDENAC-GARE, MARCILLAC-VALLON, NAUCELLE, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE, ST-CHRISTOPHE-VALLON, CABANÈS

BOVINS
CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Thérèse HUGONET, CURIÈRES, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa

Marthe FAILLES, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Paul QUERBES, ST-AFFRIQUE, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

Farçum e fogassa

Louise BONATERRE, VERRIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN
CUISINE
FOUR - PAIN
CUISINE
MOISSONS

Lo quatre-oras dels missonièrs

Hélène AZAM, PRADINAS, BARAQUEVILLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Las michas de peras

Joseph et Julie DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN

La panada

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS