Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, MUROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Gaston MARUÉJOULS, RIEUPEYROUX

CUISINE
JARDIN POTAGER

Las favas

Léonie REGOURD, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

La fogassa e lo pastís de prunas

Emilienne LAMIC, AUBIN, LA CAPELLE-BONANCE

CUISINE
FOUR - PAIN

Farces, fo(g)assas…

Lucienne ALEXANDRE , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Alice GRANIER, MOYRAZÈS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Paulette LANDEZ, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN
PORCINS

Lo talhapan per copar lo cambajon

Robert COMBETTES, ST-SALVADOU, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Los perons secs e lo perat

André et Juliette MARTY, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan, la pompa, la fogassa

Henri ESPINASSE, MONTBAZENS

CUISINE
FOUR - PAIN

Les chaudèls banèls

Emilie COSTES, FLORENTIN-LA CAPELLE, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa

Marthe FAILLES, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Hélène ICHANSON, LÉDERGUES, ST-JUST-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN
OISEAUX

Los pijons al ris

Adrien SOULIÉ, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN

La panada

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons

Georges et Françoise MAUREL, LA FOUILLADE, LA SALVETAT-PEYRALÈS