Thèmes : FOUR - PAIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo flaun e lo farç

Renée FAGEGALTIER, CASTANET, COLOMBIÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Rampalms

Angèle CAYSSIALS, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

AVIT PAUL ET LAGARRIGUE JEAN-MARIE, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Paulette LAGARRIGUE, ST-SALVADOU

COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
DOMESTICITÉ
ECOLE
ENFANCE
...

Camin de vida # Colnac

Norbert PUECH, CALMONT, CONNAC, LESTRADE-ET-THOUELS, MARTRIN, RODEZ, RÉQUISTA

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Lo pastís e lo pontin

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Jean-Louis VAYSSADE, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Gaston BANCAREL, MONTJAUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Reunion PRADINAS, PRADINAS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las pomas al forn

Gaston SOULIÉ, CASTANET

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa a l'òli

Berthe COSTES, COMPOLIBAT, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

Yvette FROMEN, HUPARLAC, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan bon

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Paul QUERBES, ST-AFFRIQUE, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

La pascada e la fogassa

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Ris, pastisses, fogassas, raujòlas…

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las peras e lo perat

Gaston SOULIÉ, CASTANET

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa e lo massepain

Marinette BOUSCAYROL, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

BATTAGES
BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
EAU - LESSIVE
ECOLE
...

Camin de vida # La Lobièira

Adrienne BALDET, LA LOUBIÈRE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan, la pompa, la fogassa

Henri ESPINASSE, MONTBAZENS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL