Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Paul QUERBES, ST-AFFRIQUE, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa dels Rampalms

Alfred Clément CALMÈS, ST-JUST-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

La còca e la pompa a l'òli

REY MARTHE ET MOISSET YVONNE, MANHAC

BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

Denis et Alice GRANIER, MOYRAZÈS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

La pasta del pan a las prunas

Maria Alphonsine MARTY, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

BOVINS
CUISINE

Lo cap en borra

Georgette et Roger BORIES, MAYRAN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

Armand GLANDIÈRES, HUPARLAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, MUROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Georges LAFON, MONTJAUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

La cremada, la flambada

Paul FOULQUIER, CASTELMARY

CUISINE
FOUR - PAIN

La pascada e la fogassa

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Rampalms

Berthe et Paul COSTES, BRANDONNET, COMPOLIBAT, PRÉVINQUIÈRES

BOVINS
CUISINE
DIVERS
ECOLE
ENFANCE (JEUX)
PORCINS
...

Devinhòlas

Roger MARUÉJOULS, LA CAPELLE-BLEYS

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Rémi et Elise BLANQUET, VABRE-TIZAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons

Claude et Thérèse TRANIER, LA FOUILLADE, VABRE-TIZAC

ARTS, CULTURE
BATTAGES
BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Centres

Monique CAZALS, CENTRÈS, CRESPIN

BOVINS
CAPRINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

André ALBESPY, NAUCELLE, VILLECOMTAL, RODEZ

AUBERGE
BATTAGES
BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Durenca

Solange PANIS, ALRANCE, DURENQUE, LESTRADE-ET-THOUELS, LÉDERGUES, RULHAC-ST-CIRQ, RÉQUISTA

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Auguste LAUSSIER, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTIERS

Las tripas

Denis et Marthe LATREILLE, HUPARLAC, ST-AMANS-DES-COTS

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Angèle BOUTIÉ, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES