Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La farç

Adrienne JUGIEU, LACALM, ST-GENIEZ-D'OLT

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa de Rampalms

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

POUGET MARIA ET MOUYSSET MARIA, BOUSSAC

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e los perons

Denise VALIÈRE, MANHAC

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa a Bonaubèrg

QUINTARD JOSETTE, MATHAT RAYMONDE, VALAT MARCEL, MATHAT JOSEPH, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, ST-CÔME-D'OLT

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, ALPUECH, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Flausonas e fo(g)assas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan, los chaudèls e lo farç

Marcelle FILHOL, CABANÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las pomas al forn

Elie et Bernadette BOU, CASTANET, COLOMBIÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e las castanhas secas

Lucie ALCOUFFE, COLOMBIÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

Rachel et Raymond BESSOU, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

AVIT PAUL ET LAGARRIGUE JEAN-MARIE, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Caul farcit, farç…

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

François BLANCHER, ALPUECH

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Jean-Louis VAYSSADE, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
PÊCHE

La pesca

Georges MAUREL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons

Odile AT, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN
MAÏS

Lo milhàs

Gabriel GAFFARD, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Marcelle LE LIGNÉ, LACALM