Communes, villes et villages : Castelnau Pégayrols

CUISINE
MÉTIERS

Los trenèls

PONS MARIA, MONTROGNON MARIA, MAURY LÉA, CASTELNAU PÉGAYROLS, VERRIÈRES

BATI
EQUIDÉS
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES
TRANSPORTS

Las peirièiras

Aimé LABARTHE, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, ST-BEAUZÉLY

CHASSE
CUISINE

Las lèbres a l'aste

Emile et Berthe BALARD, CASTELNAU PÉGAYROLS, SÉGUR

CUISINE

Las cagaraulas

Aimé LABARTHE, CASTELNAU PÉGAYROLS, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

Berthe BALARD, CASTELNAU PÉGAYROLS, SÉGUR

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

VERDIER EMMA, GAUBERT ROBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los uòus de Pasquetas

Reunion communale MONTJAUX, Reunion communale VERRIÈRES, Reunion communale CASTELNAU-PÉGAYROLS, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX, VERRIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Gaston BANCAREL, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX

CUISINE
FRUITS

L'ensalada de castanhas

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Marcel HUMBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Gilbert JUILLAGUET, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE

La sopa

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa dins la segal

Aimé LABARTHE, CASTELNAU PÉGAYROLS, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
MÉTIERS

Las cròtas

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
MÉTIERS

Lo bochièr, los trenèls

Agnès MASSOL, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa e la tocada de guinas

MONTROGNON MARIA, MAURY LÉA, CASTELNAU PÉGAYROLS, VERRIÈRES

BATI
MÉTIERS

Las tiuladas a clapissas

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
OVINS

Recuècha e flausonas

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
MÉTIERS

La pèira per bastir e los peirièrs

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS