Thèmes : PORCINS

CUISINE
PORCINS

Lo sac d'òsses

Julia SIOZADE, BROMMAT, TAUSSAC

CUISINE
PORCINS

La salmoira

André (Henri) et Marie-Jeanne MALAVAL, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Albert et Alexandre VIDAL, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Jean NOYÉ, FLORENTIN-LA CAPELLE

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
MOULIN
PORCINS

Lo secador e los auriòls

Marie BÉTEILLE, QUINS

CUISINE
PORCINS

Los grautons de cap de pòrc

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
PORCINS

Los grautons dins la mula

Félix LAGARRIGUE, CASTANET

ARTS, CULTURE
BATTAGES
BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Centres

Monique CAZALS, CENTRÈS, CRESPIN

BOVINS
CAPRINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

André ALBESPY, NAUCELLE, VILLECOMTAL, RODEZ

COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
...

Camin de vida # Aissènas

Jean-Luc FOURCADIER, AYSSÈNES, ST-AFFRIQUE, VILLEFRANCHE-DE-PANAT

BATI
BATTAGES
CHASSE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Colnac

Georges LAUR, CONNAC, RÉQUISTA

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre manjat per Pascas

SALELLES ANDRÉA, ALICE ET HENRI, BOSC MARIE, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre manjat per Pascas

Joseph VEYRE, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

René PASTISSIER, CASSUÉJOULS, THÉRONDELS

CUISINE
PORCINS

Lo madièr

André LATTES, FLORENTIN-LA CAPELLE

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las iòlas e lo pastre de carnaval

Reunion communale LACROIX-BARREZ, LACROIX-BARREZ

CUISINE
PORCINS

Repais de masèl

Maria PONS, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

L'ase farcit

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

CUISINE
PORCINS

Lo lard

René et Madeleine MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS