Communes, villes et villages : Montpeyroux

CUISINE
ECOLE
EMIGRATION PARISIENNE
ENFANCE
FAMILLE
FOIRES - MARCHÉS
...

Camin de vida # Lo Nairac

Marie CONSTANS, LE NAYRAC, MONTPEYROUX, PARIS

CUISINE

La fogassa

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

BOVINS
CUISINE

La cuècha del cantalés

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

CUISINE
OVINS

Las petitas

Lucienne FALGUIER, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo pastre

Jeanne CAZAL, CONDOM-D'AUBRAC, MONTPEYROUX

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

L'ase del pòrc

Lucienne FALGUIER, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo cap del pòrc

Roger ALDEBERT, MONTPEYROUX, ST-CÔME-D'OLT

CUISINE

Les pascajons

SALELLES ANDRÉA ET BOSC MARIE, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Jeanne CAZAL, CONDOM-D'AUBRAC, MONTPEYROUX

CHASSE
CUISINE

Lo civet

Joseph JOUCLAR, MONTPEYROUX

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo bulhit de buòu

Ferdinand GÉLY, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo trinquet, la plaissa

Lucienne FALGUIER, MONTPEYROUX

CUISINE

La sopa

Louis et Fernande RAYNALDY, LE CAYROL, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Les chaudèls banèls

Emilie COSTES, FLORENTIN-LA CAPELLE, MONTPEYROUX

CUISINE

La sopa de lach

Simon ALAZARD, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

Lo rodet del pòrc

Lucienne FALGUIER, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS

L'iòla cuolarda

Marie ALAZARD, Simon ALAZARD, MONTPEYROUX, RODEZ

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre manjat per Pascas

Lucien et Emilie ANGLADE, MONTPEYROUX