Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons

Odile AT, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa e lo massepain

Marinette BOUSCAYROL, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTIERS

Los tripons

Théodora COSTES, RIEUPEYROUX

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

La fogassa e lo pastís de prunas

Emilienne LAMIC, AUBIN, LA CAPELLE-BONANCE

CUISINE
FOUR - PAIN

Farç, ris…

Henria RAYNAL, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Flausonas e fo(g)assas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Reunion LA BASTIDE D'AUBRAC, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Roger TOURNIER, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN

La còca e la pompa a l'òli

REY MARTHE ET MOISSET YVONNE, MANHAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Pierre MARTY, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

La micha a(g)ostenca

SALELLES ANDRÉA ET BOSC MARIE, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa

Marthe FAILLES, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Gaston BANCAREL, MONTJAUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Odile REY, CENTRÈS, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, MUROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Odile AT, CRESPIN