Thèmes : CUISINE

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale BROMMAT, BROMMAT

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Antoinette GÉRAUD, MUR-DE-BARREZ, THÉRONDELS

CHASSE
CUISINE

Las lèbres

Gustave GINISTY, ALPUECH

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Lo farçon

Marie-Louise SEPTFONS, ESPEYRAC, LACALM

CUISINE

Lo picaucèl

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La pompa a l'òli de la carèma

(Marie-)Thérèse VAYSSADE, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Los repaisses

Roland NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Manjar lo piòt

Jean SALGUES, VIALA-DU-TARN

CUISINE
MÉTIERS

Lo bochièr

Alexandre SICARD, MONTJAUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Farçum e fogassa

Louise BONATERRE, VERRIÈRES

CUISINE

La sopa

Jeanne MIGAYROUX, VERRIÈRES

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
PÊCHE

La pesca

Georges MAUREL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

Odette VAYSSE, CRESPIN

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Marie MOUYSSET, CASTELMARY

CUISINE
PORCINS

Lo salador

Jean-Louis RICARD, CRESPIN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

CUISINE

L'endejun

René et Madeleine MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE

Las plantas sauvatjas

André GUILHEM, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
NAISSANCE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Las batejalhas, la sopa de pola

Gabriel COUDERC, TAYRAC

BOVINS
CUISINE
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

René TRÉBOSC, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE