Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale MUR DE BARREZ, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale THÉRONDELS, THÉRONDELS

CUISINE
DOMESTICITÉ
RELIGION - RITES CALENDAIRES
CUISINE
FAMILLE
CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las ensaladas

Marie-Louise SEPTFONS, ESPEYRAC, LACALM

CUISINE

Les pascajons

Justin et Denise GIZARD, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE, THÉRONDELS

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre et Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Los repaisses

Raymond ALDIN, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
DOMESTICITÉ

La sopa

Juliette CHARDAIRE, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissòts

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE

La sopa

Armand  HÉRAUD, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

Mossarons, rosats, trompetas dels mòrts...

Robert ROUQUET, MILLAU, MONTJAUX

CUISINE

Los reponchons

Agnès MASSOL, MONTJAUX

BATTAGES
CUISINE

La solenca

Marie BOUDOU, CRESPIN

BATTAGES
CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pastissariás

Alémir et Emilienne BLANC, BOR-ET-BAR, LESCURE-JAOUL

CUISINE
PORCINS

Lo bacon

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

La platèla farcida

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FRUITS

L'òli de còlza

René MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS