Thèmes : CUISINE

BOVINS
CUISINE
EAU - LESSIVE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La setmana santa

Reunion communale LACROIX-BARREZ, LACROIX-BARREZ

CHASSE
CUISINE

Las lèbres

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

François BLANCHER, ALPUECH

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

La flausona

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
SANTÉ

La ginçana

Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa dins la segal

Aimé LABARTHE, CASTELNAU PÉGAYROLS, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
MÉTIERS

Lo bochièr

Alexandre SICARD, MONTJAUX

CHASSE
CUISINE

Las tindèlas

Alexandre VAISSAC, LAVERNHE-DE-SÉVÉRAC, VERRIÈRES

CHASSE
CUISINE

Aprestar la carn de singlar

UNAL ELIE, GÉLY MONIQUE, VERRIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
OVINS

Las flaunas

Marie-Louise FOURNIER, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
PORCINS

La salsissa

Maria PONS, VERRIÈRES

CUISINE
FRUITS

L'ensalada de castanhas

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Carnaval e la fèsta del pòrc

Eliette FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

La pola farcida de Pascas

Reunion communale CASTELMARY, CASTELMARY

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e los chaudèls

Lucien RICARD, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FRUITS

La grelada de castanhas

Yves BIBAL, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose de Castèlmarin

Gabriel COUDERC, CASTELMARY, TAYRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La còca e la pompa a l'òli

REY MARTHE ET MOISSET YVONNE, MANHAC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

La fogassa

Raymond GINESTET, PRADINAS