Thèmes : FOUR - PAIN

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN

La panada

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

Flausonas e fo(g)assas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La pascada e la fogassa

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Rampalms

Reunion communale CAMBOULAZET, CAMBOULAZET

CUISINE
FOUR - PAIN
PORCINS

Lo talhapan per copar lo cambajon

Robert COMBETTES, ST-SALVADOU, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Auguste LAUSSIER, LAGUIOLE

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La crotz sul pan e la raimagilha

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Cécile CARRIÈRE, BOUSSAC

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e los perons

Denise VALIÈRE, MANHAC

CUISINE
ECOLE
FOUR - PAIN
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
MÉTIERS

Camin de vida # Castanet

Claude BOU , BARAQUEVILLE, CASTANET, NAUCELLE, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, ALPUECH, CANTOIN

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN
MAISON

La cosina al fuòc, lo tirador del pan…

Thérèse ALDIN , CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Las tartas

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo flaun e lo farç

Renée FAGEGALTIER, CASTANET, COLOMBIÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

AVIT PAUL ET LAGARRIGUE JEAN-MARIE, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

Armand GLANDIÈRES, HUPARLAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons

Georges et Françoise MAUREL, LA FOUILLADE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa dels Rampalms

Alfred Clément CALMÈS, ST-JUST-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Ris, pastisses, fogassas, raujòlas…

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Reunion PRADINAS, PRADINAS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La farç

Adrienne JUGIEU, LACALM, ST-GENIEZ-D'OLT