Thèmes : CUISINE

CUISINE
PORCINS

Lo pichon-sauat

Juliette AMILHAU, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
PORCINS

Lo bodin

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Françoise MAUREL, LA FOUILLADE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

La platèla farcida

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

Georges GINESTEL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

Los grautons dins la mula

Félix LAGARRIGUE, CASTANET

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Hélène CAYLA, CAMBOULAZET, NAUCELLE

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
...

Camin de vida # Vilacomtal

Henriette SAULODES, BESSUÉJOULS, VILLECOMTAL

COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
...

Camin de vida # Aissènas

Jean-Luc FOURCADIER, AYSSÈNES, ST-AFFRIQUE, VILLEFRANCHE-DE-PANAT

CUISINE
PORCINS

Lo bodin

Joseph VEYRE, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Jean NOYÉ, FLORENTIN-LA CAPELLE

CUISINE
PORCINS

Las cledas

Denise BRASSAC, CAMPOURIEZ

CUISINE
MAISON
PORCINS
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS
CUISINE
PORCINS

Lo melsat

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

Berthe BALARD, CASTELNAU PÉGAYROLS, SÉGUR

CUISINE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Carnaval e la fèsta del pòrc

Reunion communale LA SALVETAT-PEYRALÈS, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

L'aurelha farcida

Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Félix LAGARRIGUE, CASTANET

AUBERGE
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
ENFANCE
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Camin de vida # Montrosièr

Albert LACAZE, MONTROZIER

ARTS, CULTURE
BATI
BOVINS
COMMUNE
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Michel BOUSCAL, VILLECOMTAL

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Lisette VAYSSETTES, ARVIEU

CUISINE
PORCINS

Lo cap del pòrc

Roger ALDEBERT, MONTPEYROUX, ST-CÔME-D'OLT

CUISINE
PORCINS

Lo pastre, lo sac d'òsses

Jeanne CAZAL, CONDOM-D'AUBRAC, MONTPEYROUX