Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale MUR DE BARREZ, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale THÉRONDELS, THÉRONDELS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Les prunèus e la saussissa de Nadau

Reunion communale THÉRONDELS, THÉRONDELS

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa de la fèsta

Reunion communale LACROIX-BARREZ, LACROIX-BARREZ

AUBERGE
CUISINE
FOIRES - MARCHÉS

L'aubèrja un jorn de fièira

Germaine VIERS, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
PORCINS

Salar lo pòrc

Pierre DONORE, MUROLS

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

BRIEU JEANNE ET PLANTADE MARIE-LOUISE, BROMMAT

CUISINE

La saussissa a la brasa

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Jean ROLLAND, LACALM

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Les repaisses al masuc

André VALADIER, LA TERRISSE

CUISINE

Los mossarons

Odette BERNIER , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN
MAISON

La cosina al fuòc, lo tirador del pan…

Thérèse ALDIN , CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Paul QUERBES, ST-AFFRIQUE, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aiga de nose

Georges LACOURT, MONTJAUX

BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La vòta de Crespin

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La cremada, la flambada

Paul FOULQUIER, CASTELMARY

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

René TARDIEU, CASTELMARY