Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Les borriòus

Joséphine PAGÈS, MUR-DE-BARREZ

CUISINE

Las petarinas e les borriòus

BRIEU JEANNE ET PLANTADE MARIE-LOUISE, BROMMAT

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

BRIEU JEANNE ET PLANTADE MARIE-LOUISE, BROMMAT

CUISINE

La pola farcida

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE

La saussissa a la brasa

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
ENFANCE (JEUX)
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE

Se plòu farem un flaun…

Alice LASFARGUES, PEYRUSSE-LE-ROC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre

Reunion communale CANTOIN, CANTOIN

CHASSE
CUISINE

La ploma

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Raymond ALDIN, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
MAISON

L'escaufeta, la brasièira

Lucien et Louise CHASSAN, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN
MAISON

La cosina al fuòc, lo tirador del pan…

Thérèse ALDIN , CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Las petitas

Philippe MIQUEL , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

AUBERGE
CUISINE

Las petitas

Yvette RICARD, PRADES-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Paul QUERBES, ST-AFFRIQUE, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aiga de nose

Georges LACOURT, MONTJAUX