Thèmes : CUISINE

CHASSE
CUISINE

Las lèbres

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE

L'aiga de gençana

Baptiste PLANARD, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
MÉTIERS
SANTÉ

Las ginçanas

Marius BORDES, GRAISSAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
PÊCHE

Las vernhòuas

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

François BLANCHER, ALPUECH

CUISINE

Les pescajons

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

CUISINE

Las pascadas

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

La flausona

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Los tripons

GALZIN FERNANDE, HÉRAUD FERNANDE, VIALA-DU-TARN

CHASSE
CUISINE

Aprestar la carn de singlar

UNAL ELIE, GÉLY MONIQUE, VERRIÈRES

CUISINE
PÊCHE

La luminada, los barbèus en civet

Basile et Simone LABIT, CALMELS-ET-LE VIALA, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pompet

Georges LAFON, MONTJAUX

CUISINE
ENFANCE (JEUX)
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Lo negre ten la negra…

Christophe ROSSIGNOL, VAILHOURLES

CUISINE
OVINS

Recuècha e flausonas

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Marie-Louise MAGNE, CRESPIN, RIEUPEYROUX, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

La pola farcida de Pascas

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La crotz sul pan e la raimagilha

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FRUITS

L'òli de còlza

René MARTY, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Raymond RAYNAL, TAYRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La còca e la pompa a l'òli

REY MARTHE ET MOISSET YVONNE, MANHAC