Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale BROMMAT, BROMMAT

AUBERGE
CUISINE
DOMESTICITÉ
FOIRES - MARCHÉS

L'aubèrja un jorn de fièira

Marie-Rose MIQUEL, THÉRONDELS

CUISINE

La sopa

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE

La tarta d'encalat

Rose VASSAL, LACROIX-BARREZ

CUISINE
FAMILLE
CUISINE
FRUITS

Lo vin de cassis

Louise PLANQUES, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Les repaisses

Jean PÉGORIER , ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE

Lo farç

Suzanne PICOU, ALPUECH, LA TERRISSE

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre et Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

Fo(g)assas, pastisses, raujòlas…

BERNARD LUCIENNE ET SABRIER EMILIENNE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La micha al sarrason

Emile CENRAUD, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
SANTÉ

La ginçana

Jules REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

Las petitas

Marin ALBOUY, ST-GENIEZ-D'OLT

CUISINE
MÉTIERS

Los trenèls

PONS MARIA, MONTROGNON MARIA, MAURY LÉA, CASTELNAU PÉGAYROLS, VERRIÈRES

CHASSE
CUISINE

Los lapins e las lèbres

Alexandre VAISSAC, LAVERNHE-DE-SÉVÉRAC, VERRIÈRES

AUBERGE
CUISINE
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo presic en patoès

Jean ROUSSILLE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e los chaudèls

Lucien RICARD, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Raymond RAYNAL, TAYRAC

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Berthe MAZARS, TAURIAC-DE-NAUCELLE, TAYRAC

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Roger ESPIÉ, CASTELMARY

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
MAISON

La cosina al fuòc e al potatgièr

Georgette FONTÈS, CASTELMARY