Lo vin de cassis
Introduction
On faisait du vin de cassis avec du vin, des graines et des feuilles de cassis et du sucre.
Ethnotexte
Louise PLANQUES
née Cayla en 1921 à Benaven de Sainte-Geneviève, décédée en 2015.
Transcription
Occitan
Français
« Cau un litre de vin per bòl de granas de càssis e un planponh de fuèlhas per bòl de càssis e cau laissar macerar quatre jorns.
Aprèssa, cau tirar las fuèlhas, premsar lo resta e cau metre tant de quilòs de sucre que de litre de vin de càssis.
E cau o cuèire quatre minutas. »
Aprèssa, cau tirar las fuèlhas, premsar lo resta e cau metre tant de quilòs de sucre que de litre de vin de càssis.
E cau o cuèire quatre minutas. »
Pas de traduction pour le moment.
© Tous droits réservés Institut occitan de l'Aveyron
Localisation
Vous aimerez aussi...
En cours de chargement...