Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa e lo picaucèl

Andrée LEYBROS, LACROIX-BARREZ

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie-Louise SEPTFONS, ESPEYRAC, LACALM

BATI
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
EAU - LESSIVE
ECOLE
...

Camin de vida # Rodesla

Pierre-Michel FAU, RODELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Marguerite SALABERT, HUPARLAC, SOULAGES-BONNEVAL

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

Armand GLANDIÈRES, HUPARLAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastís de prunas e las raujòlas

BERNARD LUCIENNE ET SABRIER EMILIENNE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
DOMESTICITÉ
EAU - LESSIVE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE

Lo lenhièr, la bugada, la sopa...

Lucienne FRIANT, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

Jacques COMBETTES, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

Rachel et Raymond BESSOU, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

AUBERGE
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
...

Camin de vida # Sebrasac

Jean PRIVAT, LAGUIOLE, PARIS, SÉBRAZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La farça

Lucienne VIALA, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Fo(g)assas, pastisses, raujòlas…

BERNARD LUCIENNE ET SABRIER EMILIENNE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Farçum e fogassa

Louise BONATERRE, VERRIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa de Rampalms

Lucien et Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

(Marie-)Thérèse MAZARS, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Les chaudèls banèls

Emilie COSTES, FLORENTIN-LA CAPELLE, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN
MOULIN

Lo farç de blat negre

Louis et Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Juliette COUFFIGNAL, LA SALVETAT-PEYRALÈS