Communes, villes et villages : Cantoin

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS
CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Léon BORS, CANTOIN

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE

Lo picaucèl

Hélène PÉGORIER, CANTOIN, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Jean et Juliette SÉGUIS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CAPRINS
COMMUNE

Las cabras pels comuns

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

Les farçons

Lucien BRAS, CAMPOURIEZ, CANTOIN

CUISINE

La licor de ginçana

Jean-Louis et Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS, LAGUIOLE

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre et Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Lo picaucèl

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Les borriaus

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Les tripons de feda

Jean SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

L'ase farcit

Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Juliette SÉGUIS, CANTOIN