Communes, villes et villages : Cantoin

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS
CUISINE
FOUR - PAIN

La torta de pomas

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Jean et Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre et Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, ALPUECH, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre

Reunion communale CANTOIN, CANTOIN

CUISINE

Per Sent-Miquèu…

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Les pescajons

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

CUISINE

Les borriaus

Léon BORS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
PÊCHE

Pescas e peisses

CHASSEFEYRE PIERRE ET BOYER CASIMIR, CANTOIN, RODEZ, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

L'ase farcit

Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Jean-Louis et Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS, LAGUIOLE

CUISINE

La licor de ginçana

Jean-Louis et Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS, LAGUIOLE

CUISINE

Lo picaucèl

Hélène PÉGORIER, CANTOIN, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Les tripons de feda

Jean SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Lo repais del diminge

Léon BORS, CANTOIN