Thèmes : PORCINS

PORCINS

Tuar lo pòrc

Eugénie CHARBONNIER, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

MÉTIERS
PORCINS

La tripièira de Salgas

Michel BESSIÈRES, CONDOM-D'AUBRAC

LOUPS
MÉTIERS
PORCINS

Lo tuaire de pòrcs

Emilienne FOURNIER, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

PORCINS

Lo pòrc talament gròs

Marcel HUMBERT, VIALA-DU-TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS

CÉRÉALES
EXPLOITATIONS AGRICOLES
PORCINS
VIGNE

D'arnas, de cussons e de bigals

Rémy FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

PORCINS

Las raças de pòrcs

Aimé IZARD, LESCURE-JAOUL, LUNAC

CUISINE
PORCINS

L'aiga-sal, la salmoira

Lucien et Paulette RIVIÈRE, CRESPIN

PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES
SANTÉ
VIGNE

Las devocions

Reunion communale SAUVETERRE DE ROUERGUE, BOUSSAC, CABANÈS, CASTANET, LA SALVETAT-PEYRALÈS, RIEUPEYROUX, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

FOIRES - MARCHÉS
JARDIN POTAGER
PORCINS

Las fièiras de Pradinàs, los Artesiens

Dorothée SALESSES, LA CAPELLE-BLEYS, PRADINAS

AUBERGE
CUISINE
PORCINS

Lo sang e las iòlas

Foyer logement (reunion 2) BARAQUEVILLE, BARAQUEVILLE, CABANÈS, CALMONT, MOYRAZÈS, RODEZ, SALMIECH

FUMIER - CHAUX
PORCINS
TRANSPORTS

La calç

André RAYNAL, LAPANOUSE-DE-SÉVÉRAC, MOYRAZÈS

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Félix LAGARRIGUE, CASTANET

CUISINE
PORCINS

Levar l'èga

Hélène CAYLA, CAMBOULAZET, NAUCELLE

CUISINE
PORCINS

Far carnaval, levar l'èga

Elie FALIÈRE, GRAMOND

FRUITS
PORCINS

Los airòls

André TOURNIER, PRADINAS