Thèmes : CUISINE

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Reunion communale TAUSSAC, TAUSSAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelaira

Reunion communale THÉRONDELS, THÉRONDELS

CUISINE
DOMESTICITÉ

La sopa del matin

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

André FABRE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
VIGNE

Lo vinagre

Jean CARABASSE, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Lo lach del ser

Auguste ALEXANDRE, Lucienne ALEXANDRE , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

La sopa

Lucienne ALEXANDRE , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE

Lo picaucèl

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
MAISON

Las escudèlas e la tassa d'argent

Emilie BONAL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Raujòlas e pompas a l'òli

Marius GUIBERT, STE-EULALIE-D'OLT

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los chaudèls de Rampalms

Robert ROUQUET, MONTJAUX

CUISINE
OVINS

La rebarba e lo lapet

Paul SÉGURET, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

L'ase farcit

Reunion SAINT-ROME DE TARN, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

Paul SOULIÉ, VIALA-DU-TARN

CUISINE

La sopa

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pastissariás de carnaval

Florence RIEUNAUD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissats

André DELMAS, TAYRAC

CUISINE
PORCINS

La salsissa e los salsissòts

RIEUNAUD FLORENCE ET RENÉE ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

Las iòlas, la salsissa fòla

THOMAS AIMÉ, THOMAS LÉA, LAUMOND MICHEL, THOMAS MARIE-ROSE, LA SALVETAT-PEYRALÈS, LESCURE-JAOUL