Thèmes : FOUR - PAIN

FOUR - PAIN

Les forns

Henri TEILHOL, Lacalm, St-Symphorien-de-Thénières

FOUR - PAIN

Los forns

Emile CENRAUD, Condom-d'Aubrac, St-Chély-d'Aubrac

FOUR - PAIN

Lo levam

GALZIN FERNANDE, HÉRAUD FERNANDE, Viala-du-Tarn

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, Castelnau Pégayrols

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa de Rampalms

Reunion communale CRESPIN, Crespin

EAU - LESSIVE
FOUR - PAIN
MARIAGE

Ma maire m'aviá envoiat a l'aiga…

Marie-Louise ARCIBAL, Rodez, St-Saturnin-de-Lenne

FOUR - PAIN

Lo ris al forn

Marguerite SALABERT, Huparlac, Soulages-Bonneval

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo picaucèl

Jean FERRIER, Laguiole

AUBERGE
DOMESTICITÉ
FENAISON
FOIRES - MARCHÉS
FOUR - PAIN
MÉTIERS

La lòga de Sent-Amans

Denis LATREILLE, St-Amans-des-Cots

FOUR - PAIN

Prèsta-me lo tiu eriçon…

Jean DELOUVRIÉ, Campouriez

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, Alpuech, Cantoin

FAMILLE
FOUR - PAIN

Que ten lo cotèl…

Maria ANDRIEU , St-Chély-d'Aubrac

FOUR - PAIN

Lo pan de sega

Jean MINISCLOU, Condom-d'Aubrac

FOUR - PAIN

Lo forn de La Gralhariá

Maria MONTROGNON, Verrières, Castelnau Pégayrols

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, Castelnau Pégayrols

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, Castelnau Pégayrols

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN
MARIAGE

Las fogassas

Paulette MARMIESSE, Asprières

FOUR - PAIN
MÉTIERS

Los faisselièrs : los podets e la trempa

Lucien DAURES, Agen-d'Aveyron, Le Vibal, Montrozier

BATTAGES
CONFLITS - GUERRES
FOUR - PAIN
LABOURS
MOISSONS

Lo froment

Yves BONNET, FILM ANDRé BEC, La Salvetat-Peyralès, Montbazens

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Auguste LAUSSIER, Laguiole

CUISINE
FOUR - PAIN

Ris, caul farcit…

Jean et Denise TEYSSÈDRE, Florentin-La Capelle

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Jean SEINTINIÈS, Murols

CUISINE
FOUR - PAIN

La farç

Adrienne JUGIEU, Lacalm, St-Geniez-d'Olt

CUISINE
FOUR - PAIN

Un caul farcit, de ris…

Jean CARABASSE, Condom-d'Aubrac