Thèmes : FOUR - PAIN

FOUR - PAIN
VEILLÉES

Las palhassas

TURLAN JULIETTE ET FROMENT MARCEL, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-AMANS-DES-COTS

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN

La panada

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

FOUR - PAIN
FRUITS

Las peras secas

Odette BERNIER , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La crotz sul pan e la raimagilha

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La cremada, la flambada

Paul FOULQUIER, CASTELMARY

CUISINE
FOUR - PAIN

Los mossarons, lo farç

Lucie-Maria SAVY, MOYRAZÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Rampalms

Reunion communale PRADINAS, PRADINAS

BATTAGES
CONFLITS - GUERRES
CÉRÉALES
FOUR - PAIN
LABOURS
MOISSONS
...

Lo froment

René DOUZIECH, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Paulette LANDEZ, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

POUGET MARIA ET MOUYSSET MARIA, BOUSSAC

FOUR - PAIN
POMMES DE TERRE

Lo pan de patanons

Juliette MARTY, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan e lo forn

Jacques COMBETTES, VABRE-TIZAC

FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas

Angèle CAYSSIALS, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La farça

Lucienne VIALA, MONTPEYROUX

FOUR - PAIN

Caufar lo forn

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

FOUR - PAIN
MARIAGE

Las fogassas

Adrien et Victoria LAPARRA, MONTPEYROUX, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

FOUR - PAIN

Les forns

Henri TEILHOL, LACALM, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan bon

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

FOUR - PAIN

La tocada

René PORTES, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

BOVINS
CÉRÉALES
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FOUR - PAIN
POMMES DE TERRE
VIGNE

Cinc ectaras

Lucien RIVIÈRE, CRESPIN

AUTRES CULTURES
FOUR - PAIN
PORCINS

La bolhida dels pòrcs

Justin FRAYSSE, QUINS

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las prunas e los perons

Denise VALIÈRE, MANHAC