Thèmes : FOUR - PAIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

FOUR - PAIN

Lo pan cada quinze jorns

Jean SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, ALPUECH, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Reunion LA BASTIDE D'AUBRAC, CONDOM-D'AUBRAC

FOUR - PAIN
MAISON
CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

FOUR - PAIN
MÉTIERS

L'escambi

SÉRIEYS GILBERT ET GINESTET JOSEPH, MOYRAZÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Roger TOURNIER, PRADINAS

CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa

Reunion PRADINAS, PRADINAS, RIEUPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Reunion PRADINAS, PRADINAS, RIEUPEYROUX

APICULTURE
CÉRÉALES
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los bens de la tèrra

Reunion communale RIEUPEYROUX, RIEUPEYROUX

ECOLE
FOUR - PAIN

Lo pan dels escolans

Edmond MOLIÈRE, PRÉVINQUIÈRES, RIEUPEYROUX

FOUR - PAIN

Prèsta-me lo teu erisson…

André MAZARS, VABRE-TIZAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo massepain

Pierre MARTY, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

FOUR - PAIN
VEILLÉES

Far un panièr

Albert (dich Berton) TEULIER, CASTANET

FOUR - PAIN

La pèça pel pan

Emile DELBOUIS, FLORENTIN-LA CAPELLE, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Lo pastís e lo pontin

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
FOUR - PAIN

La fo(g)assa

CAVALIER MARTHE ET FOURNIER EMILENNE (MARIE-LOUISE), CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

FOUR - PAIN
FRUITS

Las peras secas

Odette BERNIER , ST-CHÉLY-D'AUBRAC

FOUR - PAIN

Lo pan de segal

Pierre HOT, CASTELNAU PÉGAYROLS, STE-RADEGONDE

FOUR - PAIN

Lo pan negre

Marcelle POUDEROUX, CASTELNAU PÉGAYROLS