Thèmes : CUISINE

CUISINE
OVINS

La rebarba

Gaston BANCAREL, MONTJAUX

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La crotz sul pan e la raimagilha

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Las peras e lo perat

Gaston SOULIÉ, CASTANET

BOVINS
CUISINE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
MÉTIERS
OVINS
...

Camin de vida # Meljac

Odile POMIÈS, MELJAC

COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CONTES - MYTHES - CROYANCES
CUISINE
ECOLE
EMIGRATION PARISIENNE
...

Camin de vida # Gabriac

Raymond GIROU, ESPALION, GABRIAC, MILLAU

ARTS, CULTURE
BOVINS
CAPRINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
...

Camin de vida # Golinhac

Simone BÉNÉZET, ENGUIALÈS-LE FEL, GOLINHAC

AUBERGE
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
...

Camin de vida # Sebrasac

Jean PRIVAT, LAGUIOLE, PARIS, SÉBRAZAC

AUTRES CULTURES
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
...

Camin de vida # Sent-Ipòli

Roger DELOUSTAL, PARIS, ST-HIPPOLYTE, RODEZ

AUBERGE
BATTAGES
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
...

Camin de vida # Durenca

Henri NOUVEL, CASSAGNES-BÉGONHÈS, COLOMBIÈS, DURENQUE

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
FOUR - PAIN
MARIAGE

Las fogassas

Paulette MARMIESSE, ASPRIÈRES

CUISINE
FOUR - PAIN

La farça

Lucienne VIALA, MONTPEYROUX

CUISINE
FOUR - PAIN
MOULIN

Lo farç de blat negre

Louis et Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

La cremada, la flambada

Paul FOULQUIER, CASTELMARY

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON
PORCINS
CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Ris, pastisses, fogassas, raujòlas…

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudelons

Jacqueline ALAUX, MORLHON-LE-HAUT, VABRE-TIZAC

BATTAGES
BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
EAU - LESSIVE
ECOLE
...

Camin de vida # La Lobièira

Adrienne BALDET, LA LOUBIÈRE

AUBERGE
BATTAGES
BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Durenca

Solange PANIS, ALRANCE, DURENQUE, LESTRADE-ET-THOUELS, LÉDERGUES, RULHAC-ST-CIRQ, RÉQUISTA

CUISINE
FOUR - PAIN

De peras dins de pasta del pan

Raymond BESOMBES, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
DOMESTICITÉ
RELIGION - RITES CALENDAIRES
CUISINE
FOUR - PAIN

La fogassa e lo picaucèl

Andrée LEYBROS, LACROIX-BARREZ

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre REMIZE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
OVINS

La rebarba e lo lapet

Paul SÉGURET, VERRIÈRES