Communes, villes et villages : Cantoin

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS
CUISINE

Las cocarèlas

Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta de pomas

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE
PORCINS

Les grautons

Jean-Louis et Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS, LAGUIOLE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo pastre

Reunion communale CANTOIN, CANTOIN

CUISINE

L'ase farcit

Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Lo repais del diminge

Léon BORS, CANTOIN

CHASSE
CUISINE

Aprestar la lèbre

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta al forn

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Léon BORS, CANTOIN

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Lo picaucèl

Hélène PÉGORIER, CANTOIN, CONDOM-D'AUBRAC

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CÉRÉALES

Lo gran

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Les borriaus

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Les pescajons

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

CUISINE

Las pascadas de blat negre

Pierre et Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Marie BALITRAND, ALPUECH, CANTOIN

CUISINE

Lo picaucèl

Juliette SÉGUIS, CANTOIN