Thèmes : FRUITS

CUISINE
FOUR - PAIN
FRUITS

Lo pastís e lo pontin

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

FRUITS
MÉTIERS

Las pomas e la citra

LAROUSSE PIERRE ET PLANARD BAPTISTE, MUR-DE-BARREZ

FRUITS

Las menas de pomas

Pierre CHASSEFEYRE, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

FRUITS
MOULIN

L'òui de nose, de feina e d'auglana

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

FRUITS

Las castanhas a mièjas

Emilienne FOURNIER, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

FRUITS

Los secadors

Raymond VAYSSIÉ, LASSOUTS, PIERREFICHE

FRUITS

La frucha

Fernande HÉRAUD, SALLES-CURAN, SÉGUR, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

FRUITS

Las cerièiras

Reunion SAINT-ROME DE TARN, MONTJAUX, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, ST-BEAUZÉLY, ST-ROME-DE-TARN, ST-VICTOR-ET-MELVIEU, VIALA-DU-TARN, VÉZINS-DE-LÉVÉZOU

FRUITS

La venda de las castanhas

Alfred MAZARS, BOR-ET-BAR, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose e la crocanda

THOMAS AIMÉ, THOMAS LÉA, LAUMOND MICHEL, THOMAS MARIE-ROSE, LA SALVETAT-PEYRALÈS, LESCURE-JAOUL

AUTRES CULTURES
CÉRÉALES
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
MAÏS
POMMES DE TERRE
...

La bòria

Louise ALARY, ST-JUST-SUR-VIAUR

FRUITS
VIGNE

La frucha

Adeline COUDERC, CENTRÈS

FRUITS
HISTOIRE

La dima, lo dèime e los castanhièrs

Renée SOUYRIS, CAMBOULAZET

FRUITS

Arrancar las castanhals

Raymond GINESTET, PRADINAS

FRUITS

Las castanhas al plancat

André PUECH, BARAQUEVILLE

FRUITS

Lo secador e los airòls

ISSANCHOU LÉA ET BAYOL CLAUDINE, MANHAC

FRUITS
PORCINS

Los airòls

André TOURNIER, PRADINAS

FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aigardent

Marius et Marie-Louise SALESSES, CASTANET, PRADINAS

CUISINE
FRUITS

Lo perat

Adrien SACRISPEYRE, GRAMOND

CUISINE
FRUITS

Lo perat

Denis et Alice GRANIER, MOYRAZÈS, RIEUPEYROUX