Thèmes : BOVINS

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

La cuècha ambe de pan

Marcel REY, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Gisèle MARUÉJOULS, LA CAPELLE-BLEYS, SANVENSA

ARTS, CULTURE
BATI
BOVINS
COMMUNE
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Michel BOUSCAL, VILLECOMTAL

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Paulette MÉJANE, VILLECOMTAL

APICULTURE
AUTRES CULTURES
BATTAGES
BOVINS
CHASSE
CONFLITS - GUERRES
...

Camin de vida # Auriac-Lagast

Maximin DALMAYRAC, AURIAC-LAGAST, CASSAGNES-BÉGONHÈS, DURENQUE, FLAVIN, LA SELVE, MELJAC, RODEZ, RÉQUISTA, SALMIECH, VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE

BOVINS
CUISINE

La cuècha de la Sent-Joan

Marcelle LE LIGNÉ, LACALM

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Louis RAYNAL, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

Julia HIGOUNENC, CASTANET

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca

Marcel RIGAL, VABRE-TIZAC

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Léa MOUYSSET, RIEUPEYROUX

ARTS, CULTURE
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Previnquièiras

Jean FRAYSSE, BOURNAZEL, COMPOLIBAT, DECAZEVILLE, MONTBAZENS, MOSTUÉJOULS, RIGNAC, VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE, PRÉVINQUIÈRES

BOVINS
CUISINE

La cava

René PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo trissador de la sal

Louis RAYNAL, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE

La toma per la cuècha

Henriette MIQUEL, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

La cuècha e lo retortilhat

René PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo presor

Paul CAVALIER, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Montrosièr

Albert BRUGIER, MONTROZIER, NAUCELLE, PARIS, SALMIECH

BOVINS
CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Thérèse HUGONET, CURIÈRES, SOULAGES-BONNEVAL

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Yvette GARDES, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Las cuèchas e los picaucèls

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC