Communes, villes et villages : Cantoin

CUISINE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS
BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pastet de pomas

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Les farçons

Lucien BRAS, CAMPOURIEZ, CANTOIN

CUISINE

Les borriaus

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
PÊCHE

Pescas e peisses

CHASSEFEYRE PIERRE ET BOYER CASIMIR, CANTOIN, RODEZ, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE

Lo picaucèl

Hélène PÉGORIER, CANTOIN, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

Lo picaucèl

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

Lo repais del diminge

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

La torta de pomas

Pierre GRIFFOUL, CANTOIN

CUISINE
FOUR - PAIN

Les tripons de feda

Jean SÉGUIS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CAPRINS
CUISINE

Les cabecons en topina

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

CUISINE

Les pescajons

Casimir BOYER, CANTOIN, RODEZ

CUISINE

Per Sent-Miquèu…

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

CUISINE
FOUR - PAIN

La pompa e la fo(g)assa

Juliette SÉGUIS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Jean JARROUSSE, CANTOIN

CUISINE

Lo retortilhat, la trufada

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las cocarèlas

Louise MARINNES, CANTOIN, CASSUÉJOULS

CUISINE

L'ase farcit

Henriette MOULIAC, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE