Thèmes : FENAISON

CUISINE
FENAISON
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Lo solagat

GRASSET LÉONIE, LAROUSSE PIERRE ET PLANARD BAPTISTE, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
FENAISON

La tisana de fuèlha de fraisse

Marguerite CENRAUD, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON
MOISSONS
PORCINS

Los grautons, lo present

Florence RIEUNAUD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FENAISON
PÊCHE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Lo solagat

Pierre BÉLARD, THÉRONDELS

CUISINE
FENAISON
FRUITS

Lo perat

Julia HIGOUNENC, CASTANET

CUISINE
FENAISON
PORCINS

L'ase

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE
EAU - LESSIVE
FENAISON
MOISSONS

L'aiga panada

Florent, Jean et Roger DANGLES, CASTANET

CUISINE
FENAISON
LABOURS
MOISSONS

La palhassa sul cap

Marius DUMOULIN, VABRE-TIZAC

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON
PORCINS
CUISINE
FENAISON

Les repaisses pels prats

Joseph DIJOLS, LAGUIOLE

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON

Lo repais dels segaires

SAGNES AURÉLIE ET VAURS LYDIE, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
EAU - LESSIVE
FENAISON
MOISSONS

L'aiga panada

Jeanne VABRE, CASTANET