Communes, villes et villages : Castelnau Pégayrols

CUISINE
FOUR - PAIN

La tocada

Emma VERDIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Colette JEANJEAN, CASTELNAU PÉGAYROLS

FOUR - PAIN

Lo pan de mescla

Pierre BRIDOIRE, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
EQUIDÉS
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES
TRANSPORTS

Las peirièiras

Aimé LABARTHE, CASTELNAU PÉGAYROLS, MILLAU, ST-BEAUZÉLY

FOUR - PAIN

Caufar lo forn

Adrien MALAVAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farçum

Solange FAVIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
MÉTIERS

La pèira per bastir e los peirièrs

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç

Raymonde SOULIER, CASTELNAU PÉGAYROLS

FOUR - PAIN

Lo pan negre

Marcelle POUDEROUX, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
MÉTIERS

Las tiuladas a clapissas

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

BATI
OVINS

Las cavas bastardas del Fraissinèl

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, ROQUEFORT-SUR-SOULZON, SALLES-CURAN

BATI
MÉTIERS

Las cròtas

Louis AYRAL, CASTELNAU PÉGAYROLS

FOUR - PAIN

Lo pan de segal

Pierre HOT, CASTELNAU PÉGAYROLS, STE-RADEGONDE