Thèmes : CUISINE

CUISINE

Las trufas a la chicharada

Marinette (Marie-Louise) BOSC, ST-AMANS-DES-COTS, ST-HIPPOLYTE

CUISINE

Las petarinas e les borriòus

BRIEU JEANNE ET PLANTADE MARIE-LOUISE, BROMMAT

CUISINE

La sopa

Marcelle CROZES, BROMMAT, THÉRONDELS

CUISINE

Lo caul farcit e lo picaucèl

Emile (Milon) SOULENQ, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
CUISINE
PÊCHE

Las taridas

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE
PÊCHE

Las granolhas

Jean ROLLAND, LACALM

BOVINS
CUISINE

Les repaisses al masuc

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE

Les repaisses

Maurice BOSC, ENGUIALÈS-LE FEL, VITRAC-EN-VIADÈNE

AUBERGE
CUISINE

Las ièlas e las petitas

Louis VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC, RODEZ, ST-CÔME-D'OLT

CUISINE
PÊCHE

Las trochas a la padena

Auguste ALEXANDRE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Los farces

Reunion LA BASTIDE D'AUBRAC, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE

La sopa

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
SANTÉ

La ginçana

Maria CHAMPEAUX, PRADES-D'AUBRAC

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los chaudèls de Rampalms

BONNEVIALE SUZANNE ET GALZIN EMILIENNE, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

Paul et Simone SOULIÉ, RÉQUISTA, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Los fricandèus d'èrba

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE

Borrut, roèla e cardabèla

Zélie VAISSIERE, ST-BEAUZÉLY