Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

L'aumeleta de Pasquetas

Reunion communale MUR DE BARREZ, MUR-DE-BARREZ

CHASSE
CUISINE

Las lèbres

Simone CAZARD, MUROLS

CUISINE

La tarta d'encalat

Marie-Rose MIQUEL, THÉRONDELS

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
CUISINE
PÊCHE

Las vernhòuas

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE

La sopa

Roland NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CHASSE
CUISINE

Las tindèlas

André CAUMES, MONTJAUX

CUISINE
PORCINS

Los grautons

PORTES BERTHE, CAPELLE ELISE, VIALA-DU-TARN

CUISINE

Giròla, Sent-Miquèla...

André CAPELLE, VIALA-DU-TARN

CUISINE

Los reponchons

Robert WILLAUME, ST-AFFRIQUE, ST-GENIEZ-D'OLT, VIALA-DU-TARN

CUISINE
MOULIN

L'òli de còlza

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Las pascadas

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
DOMESTICITÉ
FENAISON
PORCINS
CUISINE
FRUITS
CUISINE
FRUITS

L'òli de nose per l'estòfinada

Renée ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las raujòlas de carnaval

Marcelle FILHOL, CABANÈS

CUISINE
FOUR - PAIN

Lo pan, los chaudèls e lo farç

Marcelle FILHOL, CABANÈS