Thèmes : CUISINE

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

CUISINE

Lo picaucèl

FARNIER MARGUERITE ET LAROUSSE MARCELLE, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
MÉTIERS
SANTÉ

Les ginçanaires

Clément MONTEIL, ALPUECH, GRAISSAC, LACALM

CHASSE
CUISINE

Aprestar la lèbre

Jeanne CHAUDIÈRES, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Gisèle BOUGES, ESPALION, GRAISSAC

CUISINE

Rebulhida e pascadas

Marguerite BONNET, VITRAC-EN-VIADÈNE

CUISINE

La faldeta farcida

Léon BORS, CANTOIN

CUISINE

Las pascadas

Maria (Marie) ANDRIEU, LA TERRISSE

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La fogassa e la tocada de guinas

MONTROGNON MARIA, MAURY LÉA, CASTELNAU PÉGAYROLS, VERRIÈRES

AUBERGE
CUISINE

Confidor e trenèls

Reunion communale VERRIÈRES, VERRIÈRES

BOVINS
CUISINE

La rebarba de vaca

Louise BONATERRE, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

Los cambajons

Gabriel GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
VIGNE

Lo rasinat

Paul SOULIÉ, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FRUITS
LIQUEURS ET EAUX DE VIE

L'aiga de nose

FABRE ANDRÉ ET SALGUES JEAN, VIALA-DU-TARN

CUISINE
MOULIN

L'òli de còlza

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

BATTAGES
CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pastissariás

Alémir et Emilienne BLANC, BOR-ET-BAR, LESCURE-JAOUL

CUISINE
FOUR - PAIN

Los chaudèls

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
PORCINS

Lo carnièr

Jeannette ALBOUY, LESCURE-JAOUL

CUISINE
PORCINS

La platèla farcida

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
NAISSANCE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Portar la pola per una naissença

Eliette FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
ECOLE
FRUITS
MOULIN