Thèmes : BOVINS

BOVINS

Las decoracions de las vacas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

L'estiva

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

Los encops e la fresaira

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

Formas e formetas

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS

Los liurals

Yvette GARDES, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Raymond ALDIN, CONDOM-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
EQUIDÉS
OVINS

La bòria de Las Parets

Elie UNAL, VERRIÈRES

BOVINS
FOIRES - MARCHÉS

Los vedèls blancs per la fièira

Georges VALAYÉ, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
PORCINS

Una dètzena d'ectaras

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
MAÏS
POMMES DE TERRE
PORCINS

Una quinzena d'ectaras

Eliette FOURNIER, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS

Las vacas d'Aubrac

Alémir BLANC, BOR-ET-BAR, LESCURE-JAOUL

BOVINS
POMMES DE TERRE

Lo jo long

René CALVET, CASSAGNES-BÉGONHÈS, DURENQUE